Apel de Idei ~ Concept Terca

Proiect nr 79 – AM2325

Autor principal: CRISAN ALEXANDRA

 

Prezentare generală:

„Amenajarea realizată are ca sursa de inspirație formele primare, brute, simple si reprezinta un manifest pentru intoarcerea la simplitate.

In timp ce lumea devine mai aglomerată și mai zgomotoasă ne regăsim căutand mai inauntru – calmul, concentrarea și adevăratul nostru sentiment de acasă.

Paleta de culori aleasă este predominant bej si creează un fundal neutru pentru piesele de mobilier cu elemente curbate, inspirate de formele geometrice primare, volumele simple si materialele contrastante precum carămida aparentă Terca/Belle Epoque de Liege, betonul, lemnul, sticla si metalul cu finisaj auriu.

Nuantele neutre creeaza o ambiantă pe cat de linistitoare, pe atat de generoasă, perfecta pentru a transforma orice spațiu intr-un microunivers primitor si agreabil.
Textura este un element important in designul interior și poate influenta starea de spirit a unei camere. Orice obiect cu o textură aspră reflectă mai puțină lumină și conferă camerei o senzație mai caldă. Textura adaugă, de asemenea, greutate unui obiect care poate ajuta la crearea unei atmosfere confortabile.

Alaturi de texturi, culoarea neutră păstrează un echilibru între acestea, lumini și căldură, astfel încât prelungește automat longevitatea proiectului.

Impreuna cu materialele cu diferite texturi, toate elementele de mobilier propuse, accentuează ideea de lux relaxat. Locuinta este decorata si accesorizata cu o selectie rafinata de piese de mobilier, corpuri de iluminat si obiecte decorative provenind de la branduri europene .”

 

 

Q&A Runda 2
Închide

ERATĂ CU PRIVIRE LA DOCUMENTAȚIA CONCURSULUI „Tabăra incluzivă Help Autism”

ERATA